Navremena i tačna dijagnoza je od suštinskog značaja za pacijente sa malignim oboljenjima. Maligna oboljenja koja su otkrivena u ranom stadijumu imaju veće šanse za uspešan tretman i omogućuju bolji kvalitet života. Klinička bolnica „Adžibadem Sistina“ raspolaže najsavremneijom aparaturom, tehnikama i procedurama sa kojima se detektiraju i najminimalnije patološke promene.

 

BIOHEMIJA

Tumor markeri su molekuli koji u većim koncentracijama u krvi, urini ili tkivu ukazuju da pacijent ima tumor. Njihovo otkrivanje i merenje upotrebljava se u dijagnozi, kao i u lečenju karcinoma sa ciljem da se utvrdi uspeh terapije.

Čitaj dalje
HISTOPATOLOGIJA

Histopatološka analiza igra ogromnu ulogu u dijagnosticiranju malignih bolesti budući da se 70% bolesti dijagnosticiraju mikroskopski. Pored postavljanja dijagnoze, histopatološki nalazi daju jasan smer u odlučivanju o daljem tretmanupacijenta.

Čitaj dalje

PREVENTIVE EXAMINATIONS

Milioni pacijenata u svetu pobeđuju kancer. Kancer se može pobediti, ali jenajvažnije otkriti ga na vreme.Brinite se o vašem zdravlju. Veliki deo ovih bolesti ne pokazuju znake u ranom stadijumu. Preventivni pregledi su prvi korak u...

Čitaj dalje

RADIOLOGIJA

Blagovremena i tačna radiološka dijagnoza je suštinski deo odluke o toku lečenja. Savremene tehnike i napredna tehnologija, kao i iskusni radiološki personal su od ogromnog značaja pri radiološkom dijagnosticiranju malignih bolesti.

Čitaj dalje

PET CENTAR

U Kliničkoj bolnici „Adžibadem Sistina“ otvoren je prvi privatni PET centar u Makedoniji i regionu. Raspolaže sa PET/KT aparatom pomoću kojeg se identifikuju tumori u ranijim fazama i utvrđuje se dali su ovi tumori benigni ili maligni.

Čitaj dalje

NOVOSTI & DOGAĐAJI

Magnetna rezonanca 3 tesla donosi novu eru u dijagnostici, Dr. Dusko Mihajloski

Investicija u najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu 3 tesla je još jedna potvrda opredeljenja „Adžibadem Sistine“ da bude lider u regionu. Od… Read More

MRI 3 Tesla - NOVA ERA U DIJAGNOSTICI

MRI 3 Tesla predstavlja najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu, koji je za prvi put…

Radiohirurgija na revolucionarnom TRILOGY jedino u „Adžibadem Sistini“

Radiohirurgija je vrsta zračne terapije pomoću koje se tretiraju tumori, najčešće u…

SVEDOČANSTVA

Ljudskost je zaštitni znak „Adžibadem Sistine“

izvor: Hello Magazin Svi je obožavaju, dive joj se i vole je. Ali tek kad je lično upoznate shvatite zašto. Jednostavno vas začara svojom posebnom… Read More

ONLINE PRINTS

Click to view publications

Language