Dali ste proverili vaše mladeže nakon izlaganju suncu? Rizik od melanoma se povećava nakon štetnog uticajasunčevih zraka. Mole Max HD PRO je najnovija genracija dermatoskopa u svetu, i pomoću njega se rano dijagnosticira karcinom na koži. Ovaj najmoderniji aparat, omogućava da se uz pomoć jednog snimanja skenira celo telo, kako bi se istovremeno precizno pratilo više pigmentnih promena na telu.

Nakon snimanja, savremeni softver Mole Max HD PRO dermatoskopa komjuterski određuje rizik svake pigmentacije. Ako je mladež sa većim rizikom, on se može navremeno odstraniti, pre nego što pređe u kancer, čime se prevenira karcinom na koži. Aparat, prema rezultatu procene određuje kada se treba uraditi sledeći pregled. Svi podaci pacijenta su smešteni u posebnim fajlovima, što omogućava poređenje na svakom pregledu.Mole Max HD PRO dermatoskop, koji se koristi u vrhunskim dermatološkim centrima u svetu, u regionu je dostupan ekskluzivno u “Adžibadem Sistini”.

O važnosti preventivnih pregleda vezanih za karcinom na koži u Makedoniji, najbolje govori statistika. Naša zemlja je u samom vrhu Evrope po broju novih slučajeva godišnje. Karcinom na koži je najčešći karcinom kod ljudi.

NOVOSTI & DOGAĐAJI

Magnetna rezonanca 3 tesla donosi novu eru u dijagnostici, Dr. Dusko Mihajloski

Investicija u najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu 3 tesla je još jedna potvrda opredeljenja „Adžibadem Sistine“ da bude lider u regionu. Od… Read More

MRI 3 Tesla - NOVA ERA U DIJAGNOSTICI

MRI 3 Tesla predstavlja najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu, koji je za prvi put…

Radiohirurgija na revolucionarnom TRILOGY jedino u „Adžibadem Sistini“

Radiohirurgija je vrsta zračne terapije pomoću koje se tretiraju tumori, najčešće u…

SVEDOČANSTVA

Ljudskost je zaštitni znak „Adžibadem Sistine“

izvor: Hello Magazin Svi je obožavaju, dive joj se i vole je. Ali tek kad je lično upoznate shvatite zašto. Jednostavno vas začara svojom posebnom… Read More

ONLINE PRINTS

Click to view publications

Language